5 Ekim 2012 Cuma

Dünya ile entegreli çalışacağız...

Dünya ile entegreli çalışacağız
Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi yeni dönem çalışmalarına start verdi. 2012-2013 sezon açılışını yaptıklarını dile getiren Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı: 
“Yeni dönemde dünya ile entegreli çalışmalarımız olacak” dedi. 
Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi 2012-2013 sezon açılışını dün gerçekleştirdi. Yeni dönemde yeni projeler olduğunu dile getiren Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi Başkanı Mübeccel Kafkaslı, “Yeni dönemde gelecek önemli misafirlerimiz var. Dünya ile entegre çalışmalarımız olacak. Dünya Kadın Konseyi ve Dünya Yaşlılar Konseyi ile müşterek yapılacak projeler var. Bu kapsamda Türkiye ve Manisa’mıza çok önemli misafirler gelecekler. Önümüzdeki hafta Sayın Genel Başkanımız ve Şubelerimiz ile beraber Kadın Konseyimizin 2 günlük programı var. Onları gerçekleştireceğiz” dedi.
***
El birliğiyle burslar temin ettiklerini belirten Kafkaslı, dokuma tezgâhlarında verilen kurslardan bahsetti. Manisa Kadın Konseyi’nin proje hedefi olduğunu ifade eden Kafkaslı, “hedef bin kadına hizmetti. Bugün 250 kadına hizmet verdik. Bunun için çok gururluyuz. Ama bundan sonra devam edeceğiz. Şu anda 500’e yakın müracaat var. Ancak 150 kursiyer imkânımız var. Bunlar her sene devam edecek” dedi. Kafkaslı ayrıca Türk Kadınlar Konseyi’nin yeni Genel Başkanı Işılay Saygın’ın önümüzdeki hafta Manisa’ya geleceğini ifade etti.
Manisa Haber Gazetesi, 04 Ekim 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

merkezkonsey@gmail.com